Atıf Formatları
Arsuz Ağzında Yemek ve Mutfak Kültürüne Ait Söz Varlığı Üzerine
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. GÜL, "Arsuz Ağzında Yemek ve Mutfak Kültürüne Ait Söz Varlığı Üzerine," 4. Uluslararası Türkoloji Araştırmaları Sempozyumu (UTAS IV) , Van, Turkey, pp.538-546, 2022

GÜL, M. 2022. Arsuz Ağzında Yemek ve Mutfak Kültürüne Ait Söz Varlığı Üzerine. 4. Uluslararası Türkoloji Araştırmaları Sempozyumu (UTAS IV) , (Van, Turkey), 538-546.

GÜL, M., (2022). Arsuz Ağzında Yemek ve Mutfak Kültürüne Ait Söz Varlığı Üzerine . 4. Uluslararası Türkoloji Araştırmaları Sempozyumu (UTAS IV) (pp.538-546). Van, Turkey

GÜL, Meltem. "Arsuz Ağzında Yemek ve Mutfak Kültürüne Ait Söz Varlığı Üzerine," 4. Uluslararası Türkoloji Araştırmaları Sempozyumu (UTAS IV), Van, Turkey, 2022

GÜL, Meltem. "Arsuz Ağzında Yemek ve Mutfak Kültürüne Ait Söz Varlığı Üzerine." 4. Uluslararası Türkoloji Araştırmaları Sempozyumu (UTAS IV) , Van, Turkey, pp.538-546, 2022

GÜL, M. (2022) . "Arsuz Ağzında Yemek ve Mutfak Kültürüne Ait Söz Varlığı Üzerine." 4. Uluslararası Türkoloji Araştırmaları Sempozyumu (UTAS IV) , Van, Turkey, pp.538-546.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Meltem Gül}, title={Arsuz Ağzında Yemek ve Mutfak Kültürüne Ait Söz Varlığı Üzerine}, congress name={4. Uluslararası Türkoloji Araştırmaları Sempozyumu (UTAS IV)}, city={Van}, country={Turkey}, year={2022}, pages={538-546} }