N. ALEV, "KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ: VAN İLİ ÖRNEĞİ," ASEAD IV. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU , Antalya, Turkey, 2018
ALEV, N. 2018. KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ: VAN İLİ ÖRNEĞİ. ASEAD IV. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU , (Antalya, Turkey).
ALEV, N., (2018). KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ: VAN İLİ ÖRNEĞİ . ASEAD IV. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU, Antalya, Turkey
ALEV, Nigar. "KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ: VAN İLİ ÖRNEĞİ," ASEAD IV. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU, Antalya, Turkey, 2018
ALEV, Nigar. "KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ: VAN İLİ ÖRNEĞİ." ASEAD IV. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU , Antalya, Turkey, 2018
ALEV, N. (2018) . "KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ: VAN İLİ ÖRNEĞİ." ASEAD IV. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nigar Alev}, title={KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ: VAN İLİ ÖRNEĞİ}, congress name={ASEAD IV. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2018}}