Atıf Formatları
Türkiye' de Covid-19 Pandemi Sürecinde Soğan ve Sürgünleri Tüketilen Sebzelere Genel Bir Bakış
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. Tuncer, "Türkiye' de Covid-19 Pandemi Sürecinde Soğan ve Sürgünleri Tüketilen Sebzelere Genel Bir Bakış," International Congress on Sustainable Agriculture , Iğdır, Turkey, pp.213-225, 2024

Tuncer, B. 2024. Türkiye' de Covid-19 Pandemi Sürecinde Soğan ve Sürgünleri Tüketilen Sebzelere Genel Bir Bakış. International Congress on Sustainable Agriculture , (Iğdır, Turkey), 213-225.

Tuncer, B., (2024). Türkiye' de Covid-19 Pandemi Sürecinde Soğan ve Sürgünleri Tüketilen Sebzelere Genel Bir Bakış . International Congress on Sustainable Agriculture (pp.213-225). Iğdır, Turkey

Tuncer, Burcu. "Türkiye' de Covid-19 Pandemi Sürecinde Soğan ve Sürgünleri Tüketilen Sebzelere Genel Bir Bakış," International Congress on Sustainable Agriculture, Iğdır, Turkey, 2024

Tuncer, Burcu. "Türkiye' de Covid-19 Pandemi Sürecinde Soğan ve Sürgünleri Tüketilen Sebzelere Genel Bir Bakış." International Congress on Sustainable Agriculture , Iğdır, Turkey, pp.213-225, 2024

Tuncer, B. (2024) . "Türkiye' de Covid-19 Pandemi Sürecinde Soğan ve Sürgünleri Tüketilen Sebzelere Genel Bir Bakış." International Congress on Sustainable Agriculture , Iğdır, Turkey, pp.213-225.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Burcu Tuncer}, title={Türkiye' de Covid-19 Pandemi Sürecinde Soğan ve Sürgünleri Tüketilen Sebzelere Genel Bir Bakış}, congress name={International Congress on Sustainable Agriculture}, city={Iğdır}, country={Turkey}, year={2024}, pages={213-225} }