N. Keskin And B. Kunter, "Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve Gövde Yüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi," In ZİRAAT BİLİMLERİNDE GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR-2018 , Cetinje: IVPE, 2018, pp.43-49.
Keskin, N. And Kunter, B. Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve Gövde Yüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi. 2018. In ZİRAAT BİLİMLERİNDE GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR-2018 , IVPE, Cetinje, 43-49.
Keskin, N., & Kunter, B., (2018). Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve Gövde Yüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi. ZİRAAT BİLİMLERİNDE GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR-2018 (pp.43-49), Cetinje: IVPE.
Keskin, Nurhan, And Birhan Kunter. "Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve Gövde Yüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi." In ZİRAAT BİLİMLERİNDE GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR-2018 , 43-49. Cetinje: IVPE, 2018
Keskin, Nurhan And Kunter, Birhan. "Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve Gövde Yüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi." ZİRAAT BİLİMLERİNDE GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR-2018 , IVPE, 2018, pp.43-49.
Keskin, N. And Kunter, B. (2018) "Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve Gövde Yüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi", ZİRAAT BİLİMLERİNDE GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR-2018 . Cetinje: IVPE.
@bookchapter{bookchapter, author ={Nurhan Keskin And author ={Birhan Kunter}, chaptertitle={Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve Gövde Yüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi}, booktitle={ ZİRAAT BİLİMLERİNDE GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR-2018 }, publisher={IVPE}, city={Cetinje},year={2018} }