Atıf Formatları
Farklı Mercimek Çeşitlerinin ve Uygulanan Farklı Azot Dozlarının Mercimeğin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. S. Doğan Et Al. , "Farklı Mercimek Çeşitlerinin ve Uygulanan Farklı Azot Dozlarının Mercimeğin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi," Gıda Teknolojisi , vol.6, no.3, pp.64-68, 2002

Doğan, İ. S. Et Al. 2002. Farklı Mercimek Çeşitlerinin ve Uygulanan Farklı Azot Dozlarının Mercimeğin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi. Gıda Teknolojisi , vol.6, no.3 , 64-68.

Doğan, İ. S., Erman, M., & Çiftçi, V., (2002). Farklı Mercimek Çeşitlerinin ve Uygulanan Farklı Azot Dozlarının Mercimeğin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi. Gıda Teknolojisi , vol.6, no.3, 64-68.

Doğan, İsmail, M Erman, And Vahdettin Çiftçi. "Farklı Mercimek Çeşitlerinin ve Uygulanan Farklı Azot Dozlarının Mercimeğin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi," Gıda Teknolojisi , vol.6, no.3, 64-68, 2002

Doğan, İsmail S. Et Al. "Farklı Mercimek Çeşitlerinin ve Uygulanan Farklı Azot Dozlarının Mercimeğin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi." Gıda Teknolojisi , vol.6, no.3, pp.64-68, 2002

Doğan, İ. S. Erman, M. And Çiftçi, V. (2002) . "Farklı Mercimek Çeşitlerinin ve Uygulanan Farklı Azot Dozlarının Mercimeğin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi." Gıda Teknolojisi , vol.6, no.3, pp.64-68.

@article{article, author={İsmail Sait Doğan Et Al. }, title={Farklı Mercimek Çeşitlerinin ve Uygulanan Farklı Azot Dozlarının Mercimeğin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2002, pages={64-68} }