Atıf Formatları
Escherichia coli’nin Yüksek Tuz Ortamına Adaptasyonunun İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Uğuz And F. N. Çoksöyler, "Escherichia coli’nin Yüksek Tuz Ortamına Adaptasyonunun İncelenmesi," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.372, 2015

Uğuz, Ş. And Çoksöyler, F. N. 2015. Escherichia coli’nin Yüksek Tuz Ortamına Adaptasyonunun İncelenmesi. 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 372.

Uğuz, Ş., & Çoksöyler, F. N., (2015). Escherichia coli’nin Yüksek Tuz Ortamına Adaptasyonunun İncelenmesi . 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi (pp.372). Nevşehir, Turkey

Uğuz, Şehriban, And Fikret Nafi Çoksöyler. "Escherichia coli’nin Yüksek Tuz Ortamına Adaptasyonunun İncelenmesi," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015

Uğuz, Şehriban And Çoksöyler, Fikret N. . "Escherichia coli’nin Yüksek Tuz Ortamına Adaptasyonunun İncelenmesi." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.372, 2015

Uğuz, Ş. And Çoksöyler, F. N. (2015) . "Escherichia coli’nin Yüksek Tuz Ortamına Adaptasyonunun İncelenmesi." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.372.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şehriban Oğuz And author={Fikret Nafi Çoksöyler}, title={Escherichia coli’nin Yüksek Tuz Ortamına Adaptasyonunun İncelenmesi}, congress name={2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={372} }