Atıf Formatları
Süt Proteinlerinin Yağ İkame Maddesi Olarak Süt Ürünlerinde Kullanımı.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Ocak And A. DEMİRCİ, "Süt Proteinlerinin Yağ İkame Maddesi Olarak Süt Ürünlerinde Kullanımı.," 2. Ulusal Sütçülük kongresi , İzmir, Turkey, pp.160, 2019

Ocak, E. And DEMİRCİ, A. 2019. Süt Proteinlerinin Yağ İkame Maddesi Olarak Süt Ürünlerinde Kullanımı.. 2. Ulusal Sütçülük kongresi , (İzmir, Turkey), 160.

Ocak, E., & DEMİRCİ, A., (2019). Süt Proteinlerinin Yağ İkame Maddesi Olarak Süt Ürünlerinde Kullanımı. . 2. Ulusal Sütçülük kongresi (pp.160). İzmir, Turkey

Ocak, Elvan, And Abdullah DEMİRCİ. "Süt Proteinlerinin Yağ İkame Maddesi Olarak Süt Ürünlerinde Kullanımı.," 2. Ulusal Sütçülük kongresi, İzmir, Turkey, 2019

Ocak, Elvan And DEMİRCİ, Abdullah. "Süt Proteinlerinin Yağ İkame Maddesi Olarak Süt Ürünlerinde Kullanımı.." 2. Ulusal Sütçülük kongresi , İzmir, Turkey, pp.160, 2019

Ocak, E. And DEMİRCİ, A. (2019) . "Süt Proteinlerinin Yağ İkame Maddesi Olarak Süt Ürünlerinde Kullanımı.." 2. Ulusal Sütçülük kongresi , İzmir, Turkey, p.160.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Elvan Ocak And author={Abdullah DEMİRCİ}, title={Süt Proteinlerinin Yağ İkame Maddesi Olarak Süt Ürünlerinde Kullanımı.}, congress name={2. Ulusal Sütçülük kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={160} }