Atıf Formatları
Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Sağun Et Al. , "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.33-38, 2005

Sağun, E. Et Al. 2005. Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8 , 33-38.

Sağun, E., DURMAZ, H., & SANCAK, H., (2005). Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, 33-38.

Sağun, Emrullah, Hüsamettin Durmaz, And H SANCAK. "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, 33-38, 2005

Sağun, Emrullah Et Al. "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.33-38, 2005

Sağun, E. DURMAZ, H. And SANCAK, H. (2005) . "Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.33-38.

@article{article, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2005, pages={33-38} }