Atıf Formatları
Farklı Proteinlerle Elde Edilen Yenilebilir Filmlerin Bazı Fiziksel ve Mekanik Özelliklerinin Karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Okutan Et Al. , "Farklı Proteinlerle Elde Edilen Yenilebilir Filmlerin Bazı Fiziksel ve Mekanik Özelliklerinin Karşılaştırılması," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.116, 2020

Okutan, G. Et Al. 2020. Farklı Proteinlerle Elde Edilen Yenilebilir Filmlerin Bazı Fiziksel ve Mekanik Özelliklerinin Karşılaştırılması. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 116.

Okutan, G., Koç, G., Cansu, Ü., & Boran, G., (2020). Farklı Proteinlerle Elde Edilen Yenilebilir Filmlerin Bazı Fiziksel ve Mekanik Özelliklerinin Karşılaştırılması . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.116). Çanakkale, Turkey

Okutan, Gülistan Et Al. "Farklı Proteinlerle Elde Edilen Yenilebilir Filmlerin Bazı Fiziksel ve Mekanik Özelliklerinin Karşılaştırılması," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020

Okutan, Gülistan Et Al. "Farklı Proteinlerle Elde Edilen Yenilebilir Filmlerin Bazı Fiziksel ve Mekanik Özelliklerinin Karşılaştırılması." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.116, 2020

Okutan, G. Et Al. (2020) . "Farklı Proteinlerle Elde Edilen Yenilebilir Filmlerin Bazı Fiziksel ve Mekanik Özelliklerinin Karşılaştırılması." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.116.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülistan Okutan Et Al. }, title={Farklı Proteinlerle Elde Edilen Yenilebilir Filmlerin Bazı Fiziksel ve Mekanik Özelliklerinin Karşılaştırılması}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={116} }