S. Dede Et Al. , "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Tereyağlarında ?- Karoten ve ?-Tokoferol (Vitamin E) Miktarlarının Araştırılması," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5, pp.7-9, 1999
Dede, S. Et Al. 1999. Van Piyasasında Tüketime Sunulan Tereyağlarında ?- Karoten ve ?-Tokoferol (Vitamin E) Miktarlarının Araştırılması. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5 , 7-9.
Dede, S., Ağaoğlu, S., Değer, Y., & Ekici, K., (1999). Van Piyasasında Tüketime Sunulan Tereyağlarında ?- Karoten ve ?-Tokoferol (Vitamin E) Miktarlarının Araştırılması. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5, 7-9.
Dede, Semiha Et Al. "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Tereyağlarında ?- Karoten ve ?-Tokoferol (Vitamin E) Miktarlarının Araştırılması," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5, 7-9, 1999
Dede, Semiha Et Al. "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Tereyağlarında ?- Karoten ve ?-Tokoferol (Vitamin E) Miktarlarının Araştırılması." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5, pp.7-9, 1999
Dede, S. Et Al. (1999) . "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Tereyağlarında ?- Karoten ve ?-Tokoferol (Vitamin E) Miktarlarının Araştırılması." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.5, pp.7-9.
@article{article, author={Semiha Dede Et Al. }, title={Van Piyasasında Tüketime Sunulan Tereyağlarında ?- Karoten ve ?-Tokoferol (Vitamin E) Miktarlarının Araştırılması}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=1999, pages={7-9} }