Atıf Formatları
Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. Altun And Ş. Köse, "Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.26, no.4, pp.642-647, 2016

Altun, İ. And Köse, Ş. 2016. Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.26, no.4 , 642-647.

Altun, İ., & Köse, Ş., (2016). Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.26, no.4, 642-647.

Altun, İbrahim, And Şenol Köse. "Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.26, no.4, 642-647, 2016

Altun, İbrahim And Köse, Şenol. "Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.26, no.4, pp.642-647, 2016

Altun, İ. And Köse, Ş. (2016) . "Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.26, no.4, pp.642-647.

@article{article, author={İbrahim Altun And author={Şenol Köse}, title={Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *}, year=2016, pages={642-647} }