Atıf Formatları
Yüksek Sıcaklık Derecelerinde Starter Kültür İnokülasyonunun Yoğurtların Raf Ömrüne Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. Tunçtürk And A. Çelik, "Yüksek Sıcaklık Derecelerinde Starter Kültür İnokülasyonunun Yoğurtların Raf Ömrüne Etkisi," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.195-202, 2002

Tunçtürk, Y. And Çelik, A. 2002. Yüksek Sıcaklık Derecelerinde Starter Kültür İnokülasyonunun Yoğurtların Raf Ömrüne Etkisi. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 195-202.

Tunçtürk, Y., & Çelik, A., (2002). Yüksek Sıcaklık Derecelerinde Starter Kültür İnokülasyonunun Yoğurtların Raf Ömrüne Etkisi . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.195-202). Ankara, Turkey

Tunçtürk, Yusuf, And Atilla Çelik. "Yüksek Sıcaklık Derecelerinde Starter Kültür İnokülasyonunun Yoğurtların Raf Ömrüne Etkisi," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002

Tunçtürk, Yusuf And Çelik, Atilla. "Yüksek Sıcaklık Derecelerinde Starter Kültür İnokülasyonunun Yoğurtların Raf Ömrüne Etkisi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.195-202, 2002

Tunçtürk, Y. And Çelik, A. (2002) . "Yüksek Sıcaklık Derecelerinde Starter Kültür İnokülasyonunun Yoğurtların Raf Ömrüne Etkisi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.195-202.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Tunçtürk And author={Atilla Çelik}, title={Yüksek Sıcaklık Derecelerinde Starter Kültür İnokülasyonunun Yoğurtların Raf Ömrüne Etkisi}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={195-202} }