Atıf Formatları
Tavuk Kemiginden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ü. CANSU And G. Boran, "Tavuk Kemiginden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite," 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.7, 2015

CANSU, Ü. And Boran, G. 2015. Tavuk Kemiginden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite. 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 7.

CANSU, Ü., & Boran, G., (2015). Tavuk Kemiginden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite . 2. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.7). Nevşehir, Turkey

CANSU, ÜMRAN, And Gökhan Boran. "Tavuk Kemiginden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite," 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015

CANSU, ÜMRAN And Boran, Gökhan. "Tavuk Kemiginden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite." 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.7, 2015

CANSU, Ü. And Boran, G. (2015) . "Tavuk Kemiginden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite." 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.7.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÜMRAN CANSU And author={Gökhan Boran}, title={Tavuk Kemiginden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite}, congress name={2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={7} }