Atıf Formatları
Kek üretiminde fırın parametrelerinin optimizasyonuda 'reseponse surface' metodunun kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. S. Doğan And C. E. Walker, "Kek üretiminde fırın parametrelerinin optimizasyonuda 'reseponse surface' metodunun kullanımı," Gıda , vol.24, no.1, pp.27-31, 1999

Doğan, İ. S. And Walker, C. E. 1999. Kek üretiminde fırın parametrelerinin optimizasyonuda 'reseponse surface' metodunun kullanımı. Gıda , vol.24, no.1 , 27-31.

Doğan, İ. S., & Walker, C. E., (1999). Kek üretiminde fırın parametrelerinin optimizasyonuda 'reseponse surface' metodunun kullanımı. Gıda , vol.24, no.1, 27-31.

Doğan, İsmail, And C. E. Walker. "Kek üretiminde fırın parametrelerinin optimizasyonuda 'reseponse surface' metodunun kullanımı," Gıda , vol.24, no.1, 27-31, 1999

Doğan, İsmail S. And Walker, C. E. . "Kek üretiminde fırın parametrelerinin optimizasyonuda 'reseponse surface' metodunun kullanımı." Gıda , vol.24, no.1, pp.27-31, 1999

Doğan, İ. S. And Walker, C. E. (1999) . "Kek üretiminde fırın parametrelerinin optimizasyonuda 'reseponse surface' metodunun kullanımı." Gıda , vol.24, no.1, pp.27-31.

@article{article, author={İsmail Sait Doğan And author={C. E. Walker}, title={Kek üretiminde fırın parametrelerinin optimizasyonuda 'reseponse surface' metodunun kullanımı}, journal={Gıda}, year=1999, pages={27-31} }