Atıf Formatları
Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. OKUMUŞ, "Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, pp.113-120, 2023

OKUMUŞ, E. 2023. Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1 , 113-120.

OKUMUŞ, E., (2023). Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, 113-120.

OKUMUŞ, Emine. "Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, 113-120, 2023

OKUMUŞ, Emine. "Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, pp.113-120, 2023

OKUMUŞ, E. (2023) . "Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, pp.113-120.

@article{article, author={Emine Okumuş}, title={Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2023, pages={113-120} }