Y. Tunçtürk, "Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinden Yapılan Beyaz Peynirlerin Çeşitli Özellikleri," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye , Erzurum, Turkey, pp.773, 2008
Tunçtürk, Y. 2008. Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinden Yapılan Beyaz Peynirlerin Çeşitli Özellikleri. Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye , (Erzurum, Turkey), 773.
Tunçtürk, Y., (2008). Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinden Yapılan Beyaz Peynirlerin Çeşitli Özellikleri . Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye (pp.773). Erzurum, Turkey
Tunçtürk, Yusuf. "Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinden Yapılan Beyaz Peynirlerin Çeşitli Özellikleri," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, Erzurum, Turkey, 2008
Tunçtürk, Yusuf. "Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinden Yapılan Beyaz Peynirlerin Çeşitli Özellikleri." Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye , Erzurum, Turkey, pp.773, 2008
Tunçtürk, Y. (2008) . "Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinden Yapılan Beyaz Peynirlerin Çeşitli Özellikleri." Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye , Erzurum, Turkey, p.773.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Tunçtürk}, title={Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinden Yapılan Beyaz Peynirlerin Çeşitli Özellikleri}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={773} }