H. Doğan And R. Meral, "Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi," İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , Nevşehir, Turkey, pp.45, 2015
Doğan, H. And Meral, R. 2015. Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi. İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , (Nevşehir, Turkey), 45.
Doğan, H., & Meral, R., (2015). Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi . İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, (pp.45). Nevşehir, Turkey
Doğan, Hafsa, And Raciye Meral. "Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi," İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,, Nevşehir, Turkey, 2015
Doğan, Hafsa And Meral, Raciye. "Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi." İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , Nevşehir, Turkey, pp.45, 2015
Doğan, H. And Meral, R. (2015) . "Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi." İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , Nevşehir, Turkey, p.45.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hafsa Doğan And author={Raciye Meral}, title={Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={45} }