Atıf Formatları
Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Doğan And R. Meral, "Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi," İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , Nevşehir, Turkey, pp.45, 2015

Doğan, H. And Meral, R. 2015. Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi. İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , (Nevşehir, Turkey), 45.

Doğan, H., & Meral, R., (2015). Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi . İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, (pp.45). Nevşehir, Turkey

Doğan, Hafsa, And Raciye Meral. "Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi," İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,, Nevşehir, Turkey, 2015

Doğan, Hafsa And Meral, Raciye. "Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi." İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , Nevşehir, Turkey, pp.45, 2015

Doğan, H. And Meral, R. (2015) . "Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi." İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , Nevşehir, Turkey, p.45.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Hafsa Doğan And author={Raciye Meral}, title={Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={45} }