K. Karakuş, "Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.," IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, pp.75-79, 2011
Karakuş, K. 2011. Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1 , 75-79.
Karakuş, K., (2011). Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, 75-79.
Karakuş, Kadir. "Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.," IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, 75-79, 2011
Karakuş, Kadir. "Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.." IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, pp.75-79, 2011
Karakuş, K. (2011) . "Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.." IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, pp.75-79.
@article{article, author={Kadir Karakuş}, title={Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.}, journal={IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ}, year=2011, pages={75-79} }