Atıf Formatları
Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. Karakuş, "Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.," IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, pp.75-79, 2011

Karakuş, K. 2011. Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1 , 75-79.

Karakuş, K., (2011). Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, 75-79.

Karakuş, Kadir. "Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.," IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, 75-79, 2011

Karakuş, Kadir. "Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.." IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, pp.75-79, 2011

Karakuş, K. (2011) . "Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.." IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , vol.1, no.1, pp.75-79.

@article{article, author={Kadir Karakuş}, title={Türkiye’nin Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthaline Genel Bir Bakış.}, journal={IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ}, year=2011, pages={75-79} }