T. Kahraman Et Al. , "Gıda Kısıtlamasının Ratlarda Doku Lipid Peroksidasyonu ve Glutatyon Düzeylerine Etkilerinin Araştırılması," Kocatepe Vet J , vol.6, no.1, pp.19-24, 2013
Kahraman, T. Et Al. 2013. Gıda Kısıtlamasının Ratlarda Doku Lipid Peroksidasyonu ve Glutatyon Düzeylerine Etkilerinin Araştırılması. Kocatepe Vet J , vol.6, no.1 , 19-24.
Kahraman, T., Üstün, R., Bayıroğlu, F., & Aslan, R., (2013). Gıda Kısıtlamasının Ratlarda Doku Lipid Peroksidasyonu ve Glutatyon Düzeylerine Etkilerinin Araştırılması. Kocatepe Vet J , vol.6, no.1, 19-24.
Kahraman, Tahir Et Al. "Gıda Kısıtlamasının Ratlarda Doku Lipid Peroksidasyonu ve Glutatyon Düzeylerine Etkilerinin Araştırılması," Kocatepe Vet J , vol.6, no.1, 19-24, 2013
Kahraman, Tahir Et Al. "Gıda Kısıtlamasının Ratlarda Doku Lipid Peroksidasyonu ve Glutatyon Düzeylerine Etkilerinin Araştırılması." Kocatepe Vet J , vol.6, no.1, pp.19-24, 2013
Kahraman, T. Et Al. (2013) . "Gıda Kısıtlamasının Ratlarda Doku Lipid Peroksidasyonu ve Glutatyon Düzeylerine Etkilerinin Araştırılması." Kocatepe Vet J , vol.6, no.1, pp.19-24.
@article{article, author={Tahir Kahraman Et Al. }, title={Gıda Kısıtlamasının Ratlarda Doku Lipid Peroksidasyonu ve Glutatyon Düzeylerine Etkilerinin Araştırılması}, journal={Kocatepe Vet J}, year=2013, pages={19-24} }