Atıf Formatları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar -II, Cilt--5
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ŞAHİN And S. İDİKUT ŞAHİN, "DESTİNASYON TANITIMINDA HİZMET YENİLİĞİ OLARAK EV RESTORANCILIĞI," In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar -II, Cilt--5 , Ankara: Gece Kitaplığı, 2020, pp.203-214.

ŞAHİN, S. And İDİKUT ŞAHİN, S. DESTİNASYON TANITIMINDA HİZMET YENİLİĞİ OLARAK EV RESTORANCILIĞI. 2020. In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar -II, Cilt--5 , Gece Kitaplığı, Ankara, 203-214.

ŞAHİN, S., & İDİKUT ŞAHİN, S., (2020). DESTİNASYON TANITIMINDA HİZMET YENİLİĞİ OLARAK EV RESTORANCILIĞI. Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar -II, Cilt--5 (pp.203-214), Ankara: Gece Kitaplığı.

ŞAHİN, Sedat, And SEDA İDİKUT ŞAHİN. "DESTİNASYON TANITIMINDA HİZMET YENİLİĞİ OLARAK EV RESTORANCILIĞI." In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar -II, Cilt--5 , 203-214. Ankara: Gece Kitaplığı, 2020

ŞAHİN, Sedat And İDİKUT ŞAHİN, SEDA İ. . "DESTİNASYON TANITIMINDA HİZMET YENİLİĞİ OLARAK EV RESTORANCILIĞI." Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar -II, Cilt--5 , Gece Kitaplığı, 2020, pp.203-214.

ŞAHİN, S. And İDİKUT ŞAHİN, S. (2020) "DESTİNASYON TANITIMINDA HİZMET YENİLİĞİ OLARAK EV RESTORANCILIĞI", Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar -II, Cilt--5 . Ankara: Gece Kitaplığı.

@bookchapter{bookchapter, author ={Sedat Şahin And author ={SEDA İDİKUT ŞAHİN}, chaptertitle={DESTİNASYON TANITIMINDA HİZMET YENİLİĞİ OLARAK EV RESTORANCILIĞI}, booktitle={ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar -II, Cilt--5}, publisher={Gece Kitaplığı}, city={Ankara},year={2020} }