Atıf Formatları
Gaziantep İli Merkez İlçede Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. Karakuş Et Al. , "Gaziantep İli Merkez İlçede Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları.," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.18, no.2, pp.113-120, 2008

Karakuş, K. Et Al. 2008. Gaziantep İli Merkez İlçede Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları.. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.18, no.2 , 113-120.

Karakuş, K., Aygün, T., & ALARSLAN, E., (2008). Gaziantep İli Merkez İlçede Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları.. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.18, no.2, 113-120.

Karakuş, Kadir, Turgut Aygün, And EMRE ALARSLAN. "Gaziantep İli Merkez İlçede Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları.," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.18, no.2, 113-120, 2008

Karakuş, Kadir Et Al. "Gaziantep İli Merkez İlçede Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları.." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.18, no.2, pp.113-120, 2008

Karakuş, K. Aygün, T. And ALARSLAN, E. (2008) . "Gaziantep İli Merkez İlçede Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları.." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.18, no.2, pp.113-120.

@article{article, author={Kadir Karakuş Et Al. }, title={Gaziantep İli Merkez İlçede Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları.}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *}, year=2008, pages={113-120} }