Ç. Okat And N. KOÇAK, "Yiyecek İçecek Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma," Gastroia: Journal Of Gastronomy And Travel Research, , vol.3, no.2, pp.278-303, 2019
Okat, Ç. And KOÇAK, N. 2019. Yiyecek İçecek Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. Gastroia: Journal Of Gastronomy And Travel Research, , vol.3, no.2 , 278-303.
Okat, Ç., & KOÇAK, N., (2019). Yiyecek İçecek Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. Gastroia: Journal Of Gastronomy And Travel Research, , vol.3, no.2, 278-303.
Okat, Çinuçen, And NİLÜFER KOÇAK. "Yiyecek İçecek Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma," Gastroia: Journal Of Gastronomy And Travel Research, , vol.3, no.2, 278-303, 2019
Okat, Çinuçen And KOÇAK, NİLÜFER. "Yiyecek İçecek Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma." Gastroia: Journal Of Gastronomy And Travel Research, , vol.3, no.2, pp.278-303, 2019
Okat, Ç. And KOÇAK, N. (2019) . "Yiyecek İçecek Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma." Gastroia: Journal Of Gastronomy And Travel Research, , vol.3, no.2, pp.278-303.
@article{article, author={Çinuçen Okat And author={NİLÜFER KOÇAK}, title={Yiyecek İçecek Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma}, journal={Gastroia: Journal Of Gastronomy And Travel Research,}, year=2019, pages={278-303} }