Y. Aslan Et Al. , "ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.112, 2014
Aslan, Y. Et Al. 2014. ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 112.
Aslan, Y., Çelik, N., & Cavidoğlu, İ., (2014). ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.112). İzmir, Turkey
Aslan, Yeşim, Nur Çelik, And İsa Cavidoğlu. "ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2014
Aslan, Yeşim Et Al. "ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.112, 2014
Aslan, Y. Çelik, N. And Cavidoğlu, İ. (2014) . "ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, p.112.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yeşim Aslan Et Al. }, title={ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2014}, pages={112} }