Atıf Formatları
ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. Aslan Et Al. , "ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.112, 2014

Aslan, Y. Et Al. 2014. ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 112.

Aslan, Y., Çelik, N., & Cavidoğlu, İ., (2014). ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.112). İzmir, Turkey

Aslan, Yeşim, Nur Çelik, And İsa Cavidoğlu. "ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2014

Aslan, Yeşim Et Al. "ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.112, 2014

Aslan, Y. Çelik, N. And Cavidoğlu, İ. (2014) . "ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, p.112.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Yeşim Aslan Et Al. }, title={ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2014}, pages={112} }