Atıf Formatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Neofobi Düzeyinin Ölçülmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. GEÇGİN And H. Ş. Özbek, "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Neofobi Düzeyinin Ölçülmesi," Geographies, Planning & Tourism StudioS, , 2024

GEÇGİN, E. And Özbek, H. Ş. 2024. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Neofobi Düzeyinin Ölçülmesi. Geographies, Planning & Tourism StudioS, .

GEÇGİN, E., & Özbek, H. Ş., (2024). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Neofobi Düzeyinin Ölçülmesi. Geographies, Planning & Tourism StudioS, .

GEÇGİN, Erol, And Hazal Şeval Özbek. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Neofobi Düzeyinin Ölçülmesi," Geographies, Planning & Tourism StudioS, , 2024

GEÇGİN, Erol And Özbek, Hazal Ş. . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Neofobi Düzeyinin Ölçülmesi." Geographies, Planning & Tourism StudioS, , 2024

GEÇGİN, E. And Özbek, H. Ş. (2024) . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Neofobi Düzeyinin Ölçülmesi." Geographies, Planning & Tourism StudioS, .

@article{article, author={Erol Geçgin And author={Hazal Şeval Özbek}, title={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Neofobi Düzeyinin Ölçülmesi}, journal={Geographies, Planning & Tourism StudioS,}, year=2024}