N. Atasoy, "Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.39-43, 1998
Atasoy, N. 1998. Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1 , 39-43.
Atasoy, N., (1998). Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, 39-43.
Atasoy, Nurhayat. "Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, 39-43, 1998
Atasoy, Nurhayat. "Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.39-43, 1998
Atasoy, N. (1998) . "Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.39-43.
@article{article, author={Nurhayat Atasoy}, title={Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=1998, pages={39-43} }