Atıf Formatları
Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Atasoy, "Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.39-43, 1998

Atasoy, N. 1998. Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1 , 39-43.

Atasoy, N., (1998). Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, 39-43.

Atasoy, Nurhayat. "Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, 39-43, 1998

Atasoy, Nurhayat. "Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.39-43, 1998

Atasoy, N. (1998) . "Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1, pp.39-43.

@article{article, author={Nurhayat Atasoy}, title={Tavuk ve Bıldırcının Yumurta Sarısında Total Kolesterol Düzeyi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=1998, pages={39-43} }