R. Tunçtürk Et Al. , "Tarımsal Ürünlerin Beslenmedeki Yeni Tezahürü: Mikroyeşillikler," In Doğal Kaynakların Yenilikçi Ürünlere Sürdürülebilir Dönüşümü , Ankara: İKSAD, 2021, pp.7-38.
Tunçtürk, R. Et Al. Tarımsal Ürünlerin Beslenmedeki Yeni Tezahürü: Mikroyeşillikler. 2021. In Doğal Kaynakların Yenilikçi Ürünlere Sürdürülebilir Dönüşümü , İKSAD, Ankara, 7-38.
Tunçtürk, R., Şelem, E., Yolci, M. S., Nohutçu, L., & Tunçtürk, M., (2021). Tarımsal Ürünlerin Beslenmedeki Yeni Tezahürü: Mikroyeşillikler. Doğal Kaynakların Yenilikçi Ürünlere Sürdürülebilir Dönüşümü (pp.7-38), Ankara: İKSAD.
Tunçtürk, Rüveyde Et Al. "Tarımsal Ürünlerin Beslenmedeki Yeni Tezahürü: Mikroyeşillikler." In Doğal Kaynakların Yenilikçi Ürünlere Sürdürülebilir Dönüşümü , 7-38. Ankara: İKSAD, 2021
Tunçtürk, Rüveyde Et Al. "Tarımsal Ürünlerin Beslenmedeki Yeni Tezahürü: Mikroyeşillikler." Doğal Kaynakların Yenilikçi Ürünlere Sürdürülebilir Dönüşümü , İKSAD, 2021, pp.7-38.
Tunçtürk, R. Et Al. (2021) "Tarımsal Ürünlerin Beslenmedeki Yeni Tezahürü: Mikroyeşillikler", Doğal Kaynakların Yenilikçi Ürünlere Sürdürülebilir Dönüşümü . Ankara: İKSAD.
@bookchapter{bookchapter, author ={Rüveyde Tunçtürk Et Al. }, chaptertitle={Tarımsal Ürünlerin Beslenmedeki Yeni Tezahürü: Mikroyeşillikler}, booktitle={ Doğal Kaynakların Yenilikçi Ürünlere Sürdürülebilir Dönüşümü}, publisher={İKSAD}, city={Ankara},year={2021} }