Atıf Formatları
Exopolysacchaides in Milk And Dairy Products as a Functional Component
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. Altun, "Exopolysacchaides in Milk And Dairy Products as a Functional Component," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, pp.115-122, 2018

Altun, İ. 2018. Exopolysacchaides in Milk And Dairy Products as a Functional Component. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1 , 115-122.

Altun, İ., (2018). Exopolysacchaides in Milk And Dairy Products as a Functional Component. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, 115-122.

Altun, İbrahim. "Exopolysacchaides in Milk And Dairy Products as a Functional Component," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, 115-122, 2018

Altun, İbrahim. "Exopolysacchaides in Milk And Dairy Products as a Functional Component." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, pp.115-122, 2018

Altun, İ. (2018) . "Exopolysacchaides in Milk And Dairy Products as a Functional Component." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, pp.115-122.

@article{article, author={İbrahim Altun}, title={Exopolysacchaides in Milk And Dairy Products as a Functional Component}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2018, pages={115-122} }