Atıf Formatları
Bazı Sırık ve Bodur Fasulye Genotiplerinde Tuz Uygulamalarının Bitki Gelişimine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Ekincialp And E. Fidan, "Bazı Sırık ve Bodur Fasulye Genotiplerinde Tuz Uygulamalarının Bitki Gelişimine Etkisi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.5, pp.1074-1082, 2020

Ekincialp, A. And Fidan, E. 2020. Bazı Sırık ve Bodur Fasulye Genotiplerinde Tuz Uygulamalarının Bitki Gelişimine Etkisi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.5 , 1074-1082.

Ekincialp, A., & Fidan, E., (2020). Bazı Sırık ve Bodur Fasulye Genotiplerinde Tuz Uygulamalarının Bitki Gelişimine Etkisi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.5, 1074-1082.

Ekincialp, Aytekin, And Enes Fidan. "Bazı Sırık ve Bodur Fasulye Genotiplerinde Tuz Uygulamalarının Bitki Gelişimine Etkisi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.5, 1074-1082, 2020

Ekincialp, Aytekin And Fidan, Enes. "Bazı Sırık ve Bodur Fasulye Genotiplerinde Tuz Uygulamalarının Bitki Gelişimine Etkisi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.5, pp.1074-1082, 2020

Ekincialp, A. And Fidan, E. (2020) . "Bazı Sırık ve Bodur Fasulye Genotiplerinde Tuz Uygulamalarının Bitki Gelişimine Etkisi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.5, pp.1074-1082.

@article{article, author={Aytekin Ekincialp And author={Enes Fidan}, title={Bazı Sırık ve Bodur Fasulye Genotiplerinde Tuz Uygulamalarının Bitki Gelişimine Etkisi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2020, pages={1074-1082} }