Atıf Formatları
Homojenizasyon ve Pastörizasyonun Beyaz Peynir ve Peyniraltı Suyu Bileşimine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. Tunçtürk Et Al. , "Homojenizasyon ve Pastörizasyonun Beyaz Peynir ve Peyniraltı Suyu Bileşimine Etkisi," Gıda , vol.35, no.6, pp.423-430, 2010

Tunçtürk, Y. Et Al. 2010. Homojenizasyon ve Pastörizasyonun Beyaz Peynir ve Peyniraltı Suyu Bileşimine Etkisi. Gıda , vol.35, no.6 , 423-430.

Tunçtürk, Y., Ocak, E., & Andiç, S., (2010). Homojenizasyon ve Pastörizasyonun Beyaz Peynir ve Peyniraltı Suyu Bileşimine Etkisi. Gıda , vol.35, no.6, 423-430.

Tunçtürk, Yusuf, Elvan Ocak, And Seval Andiç. "Homojenizasyon ve Pastörizasyonun Beyaz Peynir ve Peyniraltı Suyu Bileşimine Etkisi," Gıda , vol.35, no.6, 423-430, 2010

Tunçtürk, Yusuf Et Al. "Homojenizasyon ve Pastörizasyonun Beyaz Peynir ve Peyniraltı Suyu Bileşimine Etkisi." Gıda , vol.35, no.6, pp.423-430, 2010

Tunçtürk, Y. Ocak, E. And Andiç, S. (2010) . "Homojenizasyon ve Pastörizasyonun Beyaz Peynir ve Peyniraltı Suyu Bileşimine Etkisi." Gıda , vol.35, no.6, pp.423-430.

@article{article, author={Yusuf Tunçtürk Et Al. }, title={Homojenizasyon ve Pastörizasyonun Beyaz Peynir ve Peyniraltı Suyu Bileşimine Etkisi}, journal={Gıda}, year=2010, pages={423-430} }