Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Fonksiyonel Öneme Sahip Doğal Bileşenler...
Fonksiyonel Öneme Sahip Doğal Bileşenlerin Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
Doğan İ. S.
(Yürütücü),
Meral R.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2007 - 2010
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Temmuz 2007
Bitiş Tarihi:
Temmuz 2010