Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Süt Çeşidinin Probiyotik Yoğurtların Mik...
Süt Çeşidinin Probiyotik Yoğurtların Mikrobiyolojik Kimyasal Tekstürel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Andiç S.
(Yürütücü),
ŞEVGİN B. Ş.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2022 - 2023
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Mart 2022
Bitiş Tarihi:
Mart 2023