Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Kavurma İşleminin Karpuz Çekirdeği Yağın...
Kavurma İşleminin Karpuz Çekirdeği Yağının Oksidasyonu Üzerine Etkisi
Bakkalbaşı E.
(Yürütücü),
KÖÇEROĞLU D.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2018
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Aralık 2017
Bitiş Tarihi:
Mayıs 2018