Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Van’da Pişirilmiş Olarak Tüketime Sunula...
Van’da Pişirilmiş Olarak Tüketime Sunulan Tavuk Döner Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
Sancak Y. C.
(Yürütücü),
ORMANLI R.
,
İşleyici Ö.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2019 - 2021
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Eylül 2019
Bitiş Tarihi:
Nisan 2021