Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Geleneksel Yöntemle Üretilen Otlu Peynir...
Geleneksel Yöntemle Üretilen Otlu Peynirlerin Bazı Kalite Özelliklerinin ve Biyoaktivitesinin Belirlenmesi
Köse Ş.
(Yürütücü),
KARA S.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2018 - 2019
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Ekim 2018
Bitiş Tarihi:
Ekim 2019