Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Tulumba Tatlısının Derin Yağda Kızartılm...
Tulumba Tatlısının Derin Yağda Kızartılma İşleminin Eşzamanlı Isı Ve Kütle Transfer Parametrelerinin Belirlenmesi
Doğan İ. S.
(Yürütücü),
Köse Y. E.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2013 - 2014
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Temmuz 2013
Bitiş Tarihi:
Temmuz 2014