Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Su Kısıtı Koşullarında Nano Gümüş Kullan...
Su Kısıtı Koşullarında Nano Gümüş Kullanımının Kıvırcık Salatanın Bazı Fizyolojik ve Morfolojik Özelliklerine Etkisi
Şensoy S.
(Yürütücü),
Çakmakcı T.
,
KARACAN H.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2022
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Mayıs 2021
Bitiş Tarihi:
Eylül 2022