Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Çam Balının Probiyotik Bakteri Canlılığı...
Çam Balının Probiyotik Bakteri Canlılığı ve Probiyotik Yoğurtların Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi
Andiç S.
(Yürütücü),
AYAZ R. M.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2019 - 2021
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Ekim 2019
Bitiş Tarihi:
Ekim 2021