Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Beyaz Peynirde Yumuşama Kusurunun Farklı...
Beyaz Peynirde Yumuşama Kusurunun Farklı Üretim ve Olgunlaştırma Uygulamalarıyla Önlenmesi Üzerine Araştırmalar
Tunçtürk Y.
(Yürütücü),
KOYUNCU M.
,
Koyuncu M.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2014 - 2017
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Mayıs 2014
Bitiş Tarihi:
Şubat 2017