Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
ASMA AĞLAMA SUYUNUN BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ Ç...
ASMA AĞLAMA SUYUNUN BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ ÇALIŞMALARINDA YAPAY BESİN ORTAMI OLARAK KULLANILABİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Keskin N.
TÜBİTAK Projesi, 2016 - 2017
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Eylül 2016
Bitiş Tarihi:
Nisan 2017