Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Peynir Altı Suyunda Üretilen Eksopolisak...
Peynir Altı Suyunda Üretilen Eksopolisakkaritlerin Stabilizatör Olarak Kullanımının Dondurmanın Bazı Özelliklerine Etkileri
Tunçtürk Y.
(Yürütücü),
Altun İ.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2010 - 2012
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Ocak 2010
Bitiş Tarihi:
Ocak 2012