Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Yağı Azaltılmış Kek Üretimi İçin Yeni Bi...
Yağı Azaltılmış Kek Üretimi İçin Yeni Bir Strateji Yağ İçeren Nanomateryaller ile Kek Üretimi
Meral R.
(Yürütücü),
Ekin M. M.
,
Kutlu N.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2020 - 2021
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Aralık 2020
Bitiş Tarihi:
Aralık 2021