Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Domates ve Biberde Farklı Organik ve Kim...
Domates ve Biberde Farklı Organik ve Kimyasal Gübre Dozlarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkileri
Kıpçak S.
,
Şensoy S.
,
Ekincialp A.
(Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2022
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Ekim 2021
Bitiş Tarihi:
Ekim 2022