Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Beyaz ve Ka...
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Beyaz ve Kara Lahanaların Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi
Bakkalbaşı E.
(Yürütücü),
AKDAŞ Z.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2015 - 2017
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Haziran 2015
Bitiş Tarihi:
Mart 2017