Atıf İçin Kopyala
Karadas F., GRAMMENIDIS E., SURAI P. F., ACAMOVIC T., SPARKS C.
BRITISH POULTRY SCIENCE, cilt.47, sa.5, ss.561-566, 2006 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
47
Sayı:
5
-
Basım Tarihi:
2006
-
Doi Numarası:
10.1080/00071660600962976
-
Dergi Adı:
BRITISH POULTRY SCIENCE
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.561-566
-
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
1. The effects of various sources of natural carotenoids (Px alfalfa concentrate, tomato powder and marigold extract) as feed additives in quail diets on egg yolk pigmentation and carotenoid composition were investigated.