Akademik Unvanlar
-
2002 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
1997 - 2002 Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
1991 - 1997 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
1990 - 1991 Araştırma Görevlisi Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
1985 - 1990 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2019 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Yönerge Hazırlama Komisyonu
-
2017 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Yöresel Gıdalar Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü
-
2016 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Soruşturma Komisyonu
-
2015 - Devam Ediyor Etik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Temel Alanı Yerel Etik Kurulu
-
2010 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
-
2010 - Devam Ediyor Akademik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi
-
1992 - Devam Ediyor Akademik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Sağlık Bilimieri Enstitüsü
-
1992 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü
-
1991 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
-
2017 - 2020 Senato Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
-
2005 - 2015 BAP Komisyonu Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Bap Başkanlığı Proje İzleme Ve Değerlendirme Grubu Gıda Bilimleri Grup Başkanlığı
-
2007 - 2010 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi
-
2004 - 2007 Akademik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi
-
2004 - 2007 Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi Hastalıklar Ve Klinik Bilimleri Bölüm Başkanlığı
-
1997 - 2000 Enstitü Müdürü
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü
-
1997 - 2000 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Araştırma Fonu
-
1997 - 2000 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü
-
1997 - 2000 Senato Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
-
1996 - 1999 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Van Sağlık Meslek Yüksek Okulu
-
1994 - 1995 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Araştırma Fonu
Akademi Dışı Deneyim
-
2000 - 2014
Sivil Toplum Kuruluşu, Van Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı
Verdiği Dersler
-
Lisans VEHİP İNTÖRN
-
Yüksek Lisans Et Hijyeni
-
Yüksek Lisans Gıda Sanayiinde Kullanılan Starter Kültürler
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Gıda Hijyeni
-
Yüksek Lisans Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıda Mikrobiyolojisi II
-
Lisans Et Muayenesi ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıda Mikrobiyolosi I
-
Yüksek Lisans Gıda Sanayinde Kullanılan Starter Kültürler
-
Yüksek Lisans Gıda Hijyeni
-
Lisans Gıda İşletmelerinde Sanitasyon
-
Yüksek Lisans Gıda Hijyeni
-
Lisans VEHİP İNTÖRN
-
Doktora Uzmanlık Alan Dersi
-
Doktora Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıda Mikrobiyolojisi I
Yönetilen Tezler
-
Kırmızı pul biberlerde Aflatoksin (B1, B2, G1, G2) varlığının araştırılması
A.DAYAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Otlu peynirlerde Listeria monocytogenes'in olgunlaşma süresince canlılığı ve antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi
R.Mehtap(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Dondurulmuş ve 4 ºc'de muhafaza edilen sazan balığında (cyprinus carpio l., 1758) biyojen amin oluşumu ve mikrobiyolojik değişimlerin belirlenmesi Determination of biogenic amine formation and microbiological changes in carp (cyprinus carpio l., 1758) frozen and preserved at 4 ºc
T.ÇAKMAK(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi
R.Mehtap(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Ağrı ilinde tüketime sunulan yoğurtların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi Chemical and microbiological quality of yoghurts sold in the city of Ağri
E.GAZİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Hakkari İlindeki Askeri Birliklerde Tüketime Sunulan Sığır Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Araştırmalar
H.YEŞİLYURT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Bitlis İli ve Çevresinde Tüketime Sunulan Taze Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
E.ALTINTAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Van'da tüketime sunulan sığır ve koyun etlerinde hareketli aeromonas türlerinin varlığı ve yaygınlığının belirlenmesi
B.HALLAÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Van İli kahvaltı salonlarında tüketime sunulan kaymakların bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
H.HASDOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Van'da çiğ olarak tüketime sunulan tavuk etlerinde Listeria türlerinin varlığı ve yaygınlığı üzerine araştırmalar
C.ELİBOL(Öğrenci), Doktora, 2003 -
Otlu peynirelerde enterotoksijenik staphylococcus aureus suşlarının üreme ve enterotoksin oluşturma yetenekleri
L.AKKAYA(Öğrenci), Doktora, 2001 -
Van piyasasında tüketime sunulan salam ve sosislerin mikrobiyolojik, kimyasal, fiziksel ve duyusal niteliklerinin incelenmesi
C.ELİBOL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1996 -
Van piyasasında tüketime sunulan salamura beyaz peynirlerin mikrobiyolojik, kimyasal, fiziksel ve duyusal niteliklerinin incelenmesi
H.SANCAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1995