Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 Kaba Yem Ağırlıklı Beslenen Koyunlarda Rasyona Malus pumila subsp malus comminus Katkısının Ruminal Fermentasyon Sindirilebilirlik ve Metan Üretimi Üzerine Etkilerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği ile Belirlenmesi
-
2020 - 2022 Zeytin (Olea europaea L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özkan F. (Yürütücü), Kale Ç., Aksu T., Sarıpınar Aksu D., Altaçlı S., Leventoğlu T.
-
2020 - 2022 Hambeles (Myrtus communis L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özkan F., Kale Ç. (Yürütücü), Aksu T., Sarıpınar Aksu D., Bingöl N. T., Güney M., et al.
-
2019 - 2021 Farklı Vejetasyon Dönemlerinde Biçilen Yemlik Kolza Brasica rapa Bitkisinin Farklı Katkılarla Silolanmasının Silaj Kalitesi ile Invitro Sindirilebilirlikleri ve Enerji İçeriğine Etkisi
-
2019 - 2020 Süt ineklerinin Beslenmesinde Yaş Şeker Pancarı Posası Lenox ve Ryegrass Silajlarının Mısır Silajı İle Karşılaştırmalı Olarak Değerinin Belirlenmesi
-
2019 - 2019 Ayçiçek Hasılını Farklı Oranlarda Şeker Pancarı Bitkisi ile Silolamanın Silaj Kalitesi ile Invitro Sindirilebilirlikleri ve Enerji İçeriğine Etkisi
-
2015 - 2018 Yumurta tavuğu karma yemlerine değişik oranlarda katılan ayçiçeği ve keten tohumu yağlarının performans, yumurta kalitesi ve kolesterol düzeyine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Altaçli S. (Yürütücü), Kızılırmak F., Deniz S., Bingöl N. T., Kale Ç.