Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 Ruminant rasyonuna nar kabuğu ve kekik posası ilavesinin in vitro metan üretimlerinin belirlenmesi
-
2019 - 2020 Farklı Düzeylerde Kekik Yaprağı Thymus kotschyanus İlavesinin Yonca Kuru Otunun in vitro Sindirim Parametrelerine Etkisi
-
2017 - 2019 Kuzu Besi Rasyonlarına İlave Edilen Biberiye Yağı’nın, Metanojenik Bakteriler, Kan ve Rumen Parametreleri ile Besi Performansı ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Güney M. (Yürütücü), Demirel M., Önalan Ş., Kale Ç., Kor A., Bingöl N. T., et al.
-
2015 - 2018 Kuzu besisinde farklı sürelerde DDGS kullanılmasının besi performansı, kesim ve karkas özellikleri ile et kalitesine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Karaca S. (Yürütücü), Çakmakçı C., Güney M., Erdoğan S., Kor A.
-
2011 - 2015 Yonca kuru Otu Ve kerkolün (Prangoz sp.) Mikrobiyal protein sentezi Ve Besin Maddelerinin Sindirilebildiği Bakımından Karşılaştırılması
-
2006 - 2010 Soya ve Arpaya Dayalı Rasyonlarda Farklı Bakla (Vicia faba) Düzeylerinin Mikrobiyal Protein Sentezi Üzerine Etkisi
-
2006 - 2009 Şeker Pancarı Posası Silajının Kullanılma İmkanlarının Arttırılması Üzerine Bir Çalışma
-
2002 - 2005 Ayçiçeği Silaj Kalitesi ve Rumende Yıkılım Üzerine Hasat Dön. ve Kim Kat. Mad. Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Bolat D. (Yürütücü), EDAYAK S., BAKICI Y., ÇELİK S., Demirel M., Erdoğan S., et al.
-
2002 - 2004 sorgum siluj kalitesi üzerine hasat dönemi laktik asit bakteri inokulantı ve açım sür. etk.