-
2025 - Devam Ediyor Serbest ve Kapsüllenmiş Kekik Yağının İn Vitro Rumen Fermantasyon Profili ve Sindirilebilirlik Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güney M. (Yürütücü), Erdoğan S., Kale Ç.
-
2023 - Devam Ediyor Ruminantlarda Yonca Kuru Otu ve Dev Geven Otunu (Astragalus glycyphyllos) Kolonize Eden Mikrobiyal Yükün Metagenomik Olarak Karşılaştırılması
-
2022 - 2023 Ruminant rasyonuna nar kabuğu ve kekik posası ilavesinin in vitro metan üretimlerinin belirlenmesi
-
2020 - 2022 Hambeles (Myrtus communis L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özkan F., Kale Ç. (Yürütücü), Aksu T., Sarıpınar Aksu D., Bingöl N. T., Güney M., et al.
-
2019 - 2021 Lactobacillus plantarum Starter Kültürünün Yonca Silajının Fermentasyon Kalitesi ve Aerobik Stabilitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
Aksu T. (Yürütücü), Demirel M., KARİMOVA L., VALİDOV S., Erdoğan S., Güney M., et al.
-
2019 - 2020 Farklı Düzeylerde Kekik Yaprağı Thymus kotschyanus İlavesinin Yonca Kuru Otunun in vitro Sindirim Parametrelerine Etkisi
-
2017 - 2019 Kuzu Besi Rasyonlarına İlave Edilen Biberiye Yağı’nın, Metanojenik Bakteriler, Kan ve Rumen Parametreleri ile Besi Performansı ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güney M. (Yürütücü), Demirel M., Önalan Ş., Kale Ç., Kor A., Bingöl N. T., et al.
-
2015 - 2018 Kuzu besisinde farklı sürelerde DDGS kullanılmasının besi performansı, kesim ve karkas özellikleri ile et kalitesine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Karaca S. (Yürütücü), Çakmakçı C., Güney M., Erdoğan S., Kor A.
-
2015 - 2017 Rasyonda Mısır Ddgs (Damıtık Tahıl + Çözünür Maddeleri) Kullanılmasının Koyunlarda Bazı Döl Verim Özellikleri Ve Hormon Düzeyleri Üzerine Etkileri
-
2011 - 2015 Yonca kuru Otu Ve kerkolün (Prangoz sp.) Mikrobiyal protein sentezi Ve Besin Maddelerinin Sindirilebildiği Bakımından Karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güney M. (Yürütücü), Erdoğan S., Demirel M.
-
2006 - 2010 Soya ve Arpaya Dayalı Rasyonlarda Farklı Bakla (Vicia faba) Düzeylerinin Mikrobiyal Protein Sentezi Üzerine Etkisi
-
2006 - 2009 Şeker Pancarı Posası Silajının Kullanılma İmkanlarının Arttırılması Üzerine Bir Çalışma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Temur C. (Yürütücü), Erdoğan S., Demirel M., Güney M.
-
2002 - 2005 Ayçiçeği Silaj Kalitesi ve Rumende Yıkılım Üzerine Hasat Dön. ve Kim Kat. Mad. Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Bolat D. (Yürütücü), EDAYAK S., BAKICI Y., ÇELİK S., Demirel M., Erdoğan S., et al.
-
2002 - 2004 sorgum siluj kalitesi üzerine hasat dönemi laktik asit bakteri inokulantı ve açım sür. etk.