Atıf İçin Kopyala
Dinç S., Javidipour I., Özbas Ö. Ö., Tekin A.
Journal of Food Science and Technology, cilt.51, sa.2, ss.365-370, 2014 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
51
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2014
-
Doi Numarası:
10.1007/s13197-011-0506-x
-
Dergi Adı:
Journal of Food Science and Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.365-370
-
Anahtar Kelimeler:
Interesterified fat, Hydrogenated fat, Trans fatty acid, Shortening, Cookie, FATTY-ACID-COMPOSITION, SUGAR-BEET FIBER, OXIDATIVE STABILITY, VEGETABLE-OILS, CANOLA OIL, PALM OIL, QUALITY, COTTONSEED, REPLACEMENT, BLENDS
-
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet