Atıf İçin Kopyala
Javidipour I., VURAL H., Özbaş Ö. Ö., Tekin A.
International Journal of Food Science and Technology, cilt.40, sa.2, ss.177-185, 2005 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
40
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2005
-
Doi Numarası:
10.1111/j.1365-2621.2004.00928.x
-
Dergi Adı:
International Journal of Food Science and Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.177-185
-
Anahtar Kelimeler:
cottonseed oil, fatty acid composition, interesterification, olive oil, palm oil, total dietary fibre, DIETARY FIBER, PORK BACKFAT, OLIVE OIL, SENSORY CHARACTERISTICS, FIBROUS FEEDS, FATTY-ACIDS, FRANKFURTERS, LEVEL, EXTRUSION, REPLACEMENT
-
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet